ceturtdiena, 2011. gada 20. janvāris

Kā rūtot un uzlikt lag fix uz Samsung Galaxy S 2.2 androida versijas?

Lag fix jeb tā sauktais lagu tīrītājs, ir metode ar ko iespējams paātrināt tava telefona darbību vairākas reizes.  Konkrētā metode strādāja man, bet var nestrādāt Tev, tāpēc par SEKĀM ATBILDĪBU UZŅEMIES PATS. Pamācība domāta Android 2.2 lietotājiem, un ja tev vēl nav šī versija uz Galaxy S-to var ieinstallēt ar Samsung KIES. (Šinī punktā sevišķi neiedziļināšos, jo domāju ka katrs pats mācēs tikt galā ar Firmware updeitu).

Ko jūs iegūsiet no šī procesa?
1)Iespējami augstāku punktu skaitu testējot savu ierīci Android testa programmās.
2)Lielāku veiktspēju un mazāk lagu.

Ko iespējams zaudēt nepareizi izpildot norādījumus?
1)Garantiju
2)Telefons var kļūt par "ķieģeli"-tas nozīmē ka nāksies pirkt jaunu, vai vest uz remontu.


Tagad pa soļiem:
1)Jāpārbauda vai ir uzinstallēta Android 2.2 versija- to var apskatīt Izvelne>Iestatījumi>Par telefonu.
1.1)Ja nav uzinstallēta 2.2 to obligāti vajag izdarīt novelkot jaunāko Kies V2 no Samsung mājaslapas. Pēc 2.2 updeita, ļoti svarīgi veikt "hard reset", jo ir baumas ka telefonā paliek daļiņa 2.1. To var izdarīt Iestatījumi>Konfidencialitāte. To vajag izdarīt obligāti, lai lagfix strādātu kārtīgi!
1.1)Bonuss solis- Kad "hard reset" ir veikts, pirms liekat virsū lagfixu-pārliecinaties, ka jūsu telefonā ir visas svarīgākās aplikācijas. Dažādu iemeslu dēļ, lagfix strādā daudz labāk, ja šīs aplikācijas ir ieinstallētas pirms lagfixa uzlikšanas. Tas varētu būt saistīts ar RFS un EXT2 izmaiņām u.t.t
2)Jānovelk One Click Lag Fix-šeit.
3)One Click Lag Fix "jaatraro" un jāpalaiž SuperOneClick.exe.
4)Jāpievieno telefons lielapjoma atmiņas režīmā, ieslēdzot USB atkļūdošanu. Iestatījumi>Programmas> Izstrāde
5) Jāatver One Click Lagfix.exe un jāspiež uz pogas "Root", telefons tiks rūtots. Atcerieties: pirms tam ieslēdziet USB atkļūdošanu!-to var atrast Iestatījumi>Programmas> Izstrāde
6)Kad rūtošana veiksmīgi pabeigta var ķerties pie īstā "lagfiksa" vilkšanas-tas notiek ātri un bez problēmām izmantojot-RyanZA’s OCLF 2.0 ko var novilkt Android marketā.
6.1)Ja pēc rūta telefons paliek lēnāks, nevajag uztraukties-tas ir pilnībā normāli linux veidīgajām sistēmām.
7)Tālāk atliek tikai tūļu instalēšana un lagfixa uzlikšana (izvelnē izvēlēties One Click Lag Fix 2.2+)
-Set up ext2 tools
-Install lagfix v 2.2
7.1)Bonuss solis, sameklējiet minfree settings, un pārējos twīkus kas pieejami OCFL interfeisā. Arī šie twīki būtiski paātrina telefona darbību!
8)Kad lagfix un citu twīku uzstādīšana pabeigta-telefonu atrūtot var ar to pašu programmu-One Click Lag Fix ko novilkām pamācības sākumā, vienkārši nospiežot uz pogas un-root.
9)Gadījumā ja vēlaties vest telefonu uz remontu, telefonam jābūt rūtotam un tad caur OCFL Lagfix programmu iespējams atsaukt lagfiksu-varētu būt zināmi "errori" taču tos novērš poga "restore bootloader animation"-tiek aizstāts playlogos1 fails, kurš uzrāda vai telefonā ir uzstādīts lagfix. Pēc tam kad noņemts lagfix, caur to pašu One Click Lag Fix var atrūtot visu, un tad telefons būs kā no kastes izvilkts.
Mans rezultāts pēc lagfix veikšanas.

Rezultātu varēsiet redzēt paši un notestēt ar kādu no Android dzelžu testētājiem-piemēram "Quadrant Standart".
Cerams ka šis raksts būs noderīgs tiem kas vēlas uzlabot telefona veiktspēju vai vienkārši tikt vaļā no gļukiem.
Enjoy!

3 komentāri:

  1. Nu nezinu gan, mans galaxy tīri ok strādā bez tā lag fix. tikko uzliku, nekādas atšķirības??

    AtbildētDzēst
  2. Kā jau rakstā minēju, rezultāts katram mēdz būt atšķirīgs. Rezultātu labāk var redzēt testējot telefonu caur to pašu Quadrant Standart. Iemesls kāpēc lagfix ir vajadzīgs-telefonā samazinās noslogojums lasot iebūvēto atmiņu, kura paredzēta aplikācijām. Samsung iestrādātā failu sistēma nav salīdzināma ar klasisko EXT4, kas tiek uzlikta ar lagfix.

    AtbildētDzēst